top of page

Palazzo

Palazzo" ne Fushe Kosove

Me gjithsej 4 lamella te projektuara, mbi 25,000 m2 njesi te planifikuara.

 

Kompleksi Afaristo Banesor i cili gjindet ne rrugen kryesore ne Fushe Kosove, rruga Dardania. Me siperfaqe prej mbi 25,000 m2, ne perberje prej 4 hyrjeve me banesa dhe lokale te tipeve te ndryshme, eshte objekti i pare ne Fushe Kosove i cili ka 2 nivele parkingje nentokesore, kompleks i orientuar ne menyre me te mire te mundshme ku krijon mundesi per ndriqim natyral te te gjithe njesive afariste dhe banesore.

 

Rendesi te vecante i'u eshte kushtuar edhe hapsires gjelbruese e cila eshte ne siperfaqe prej 60 % te hapsires ndertimore. Stili arkitektonik i kompleksit e bene te vecante, detajet do te bejne dallimin edhe per shume vite... Palazzo do te mbetet nje kryeveper me te cilen do te krenohet Fushe Kosova

bottom of page