top of page

Luxury Twin Sky

Luxury Twin Sky''

Me gjithsej 2 kulla te projektuara, -5 nivele parkingje nentokesore, mbi 50,000 m2 njesi te planifikuara.

 

Kompleksi Luxury Twin Sky shtrihet ne zemer te Prishtines, perkatesisht ne lagjen Lakrishte. I pozicionuar ne vendin me te kerkuar ne Prishtine, ky kompleks mbetet projekti me i madh i kompanise Arditi Group.

Me dy kulla te ndara, ne njeren banimi dhe ne tjetren njesite afariste dhe administrative, ne -5 nivele nentokesore te destinuara per parkingje do te mbetet per shume vite projekti me te cilen ne si kompani do te krenohemi.

Banim, shooping, teatro, patinazh, zyre pune, e shume funksione te tjera do te ofrohen brenda ketij kompleksi. 

Per madheshtine e ketij kompleksi, mjafton te shikohen banesat Penthouse dhe Duplex...! 

Luxury Twin Sky, living in the sky!

bottom of page