top of page

Bellavista

Bellavista'' ne Fushe Kosove

Me gjithsej 17 lamella te projektuara, mbi 80,000 m2 njesi te planifikuara.

 

Lagja Bellavista apo kompleksi Bellavista eshte projekti me madhor te realizuar nga Arditi Group. 

Nje lagje e cila eshte projektuar ne tre faza, ku faza e pare perfshin 5 lamella te perfunduara dhe te banueshme, faza e dyte me 8 lamella te cilat jane ne ndertim e siper si dhe faza e trete e cila perbehet nga 4 lamella te tjera. 

Bellavista vazhdon te mbetet kompleksi me funksional i cili eshte ndertuar ne Fushe Kosove. I projektuar ne detaje per frymemarrje te gjithe kompleksit, kujdesi i vecant per hapsirat gjelberuese dhe rekreative e bejne kompleksin me te kerkuar ne Fushe Kosove.

bottom of page