top of page

Time Less

Timeless'' ne Dragodan

Me gjithsej 5 lamella te projektuara, mbi 10,000 m2 njesi te planifikuara.

 

Kompeksi Timeless ne lagjen Arberia (ish Dragodan) i cili eshte ne perfundim e siper, ka nje arkitekture mbreselenese i projektuar me hollesi duke i krijuar nje pamje moderne. E vecanta e kompleksit eshte planifikimi i njesive banesore e cila i jep nje dimension tjeter cdo cepi te hapsirese.

Nga jasht i dizajnuar me fasade ventiluese e cila do ta beje dallimin nga objektet e nderuara gjere me tani.

Edhe ne kete kompleks rendesi e vecant i eshte kushtuar hapsirave gjelberuese dhe rekreative.

bottom of page