top of page

ME PASION PËR SIGURI DHE CILËSI

Arrow Down
SERVICES

SHERBIMET

1.png

Planifikimi i Parandertimit

Planifikimi para konstruksionit eshte nje prej sherbimeve me themelore qe ne e kryejme, ne garantojme cilesi ne kryerjen e planifikimit duke analizuar çdo gje qe nevojitet per te pasur rezultatet me te mira te mundshme

165517356_130328102432195_2944617714593032649_n.jpg

Makinetrite më të reja të konstruksionit në treg

Arditi Group ofron të gjitha llojet e makinerive të ndertimit, duke filluar nga kamionet e deri tek paisjet më të renda per ndertim

277775668_387679780030358_7563730663320461063_n.jpg

Menaxhimi i ndërtimeve

Ne si kompani Arditi Group kemi menaxhuar shume projekte te medha dhe kemi pasur gjithmone sukses, projekte me shuma te larta mirepo edhe projekte te tjera, tek ne te gjitha projektet jane te rendesishme, dhe nuk bejme dallime.

ABOUT

RRETH NESH

Arditi Group ofron shërbime të nivelit dhe kualitetit te larte, ku vlerën, zellin, shkathtësitë dhe kreativitetin e kemi partner. Arditi len shenjën e tij në industrinë e ndertimit ne Kosovë duke ofruar ndërtesa më të sigurta, më të forta për klientët tanë.

Krahas ndertimit te objekteve shumekateshe, ne bashkpunim me kompanin boterore te makinerive Liebherr’’ me seli ne Gjermani ne zhvilluam edhe sektorin e prodhimit duke I’u shtuar kompanise Arditi Group edhe prodhimi i betonit cilesor, te markave te garantuara nga prodhuesi Liebherr.

 

Me paisjet me moderne si automikserat, autopompat, dhe makinerite tjera per prodhim te betonit te teknologjise me te fundit. Me kete investim rreth 8 milion euro i realizuar nga Arditi Group ne synojme qe t’i ofrojme tregut Kosovar kualitetin e betonit i cili asnjehere nuk eshte ofruar ne Kosove. Kjo fabrike i bashkangjitet projekteve te tjera te realizuara kohe me pare, sic jane fabrika per prodhimin e dyerve dhe dritareve te plastikes dhe aluminit, si dhe fabrikes per prodhimin e xhamit.

1999

Viti i themelimit

250,000 m2

Në Konstruksion

Klikoni ne foto te shikoni pershkrimin qe Oda Ekonomike Gjermano Kosovare ka shkruar per ne!

PROJECTS

PROJEKTET

CONTACT

KONTAKTI

Contact Us

Ju faleminderit shume per e-mail.

Zyret Kryesore

Fatime Hetemi, Pristina, Kosovo

 

Arditi Group

Tel: +383 44 333 337

bottom of page